Diyarbakır Deprem - Ankara'da da saat 08:01'de 3,8.

Diyarbakır Deprem - Ankara'da da saat 08:01'de 3,8.. En son diyarbakır deprem haberleri anında burada. Richter ölçeğine göre, 3.9 büyüklüğündeki deprem, yerin 7 kilometre derinliğinde oldu. Afad depremin büyüklüğünü 3.8 olarak açıkladı. 11:25 toki̇, 1 milyonuncu konutun anahtarını teslim edecek. + diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Diyarbakır'ın kulp ilçesinde 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığı'nın merkez üssünü sur ilçesi. Diyarbakır'ın sur ilçesine bağlı özekli mahallesi'nde gerçekleştiği belirlenen sarsıntının şiddeti 3.2 olarak açıklanırken; Diyarbakır'da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Richter ölçeğine göre, 3.9 büyüklüğündeki deprem, yerin 7 kilometre derinliğinde oldu.

Son dakika... Malatya'daki deprem Diyarbakır'da da ...
Son dakika... Malatya'daki deprem Diyarbakır'da da ... from foto.haberler.com
Son dakika diyarbakır deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. 12 ağustos pazartesi 2019 saat: Richter ölçeğine göre, 3.9 büyüklüğündeki deprem, yerin 7 kilometre derinliğinde oldu. Diyarbakır'ın merkez sur ilçesinde richter ölçeğine göre 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Derinliği ise 10.5 km olarak duyuruldu. Diyarbakır'ın kulp ilçesinde saat 06.23'de 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 4.2 büyüklüğündeki depremin merkez üssü lice. Diyarbakır deprem haberleri sayfasında diyarbakır deprem haberlerini bulabilir tüm diyarbakır deprem haberlerini, gelişmeleri ve son dakika haberleri okuyabilirsiniz.

Diyarbakır deprem haberleri sayfasında diyarbakır deprem haberlerini bulabilir tüm diyarbakır deprem haberlerini, gelişmeleri ve son dakika haberleri okuyabilirsiniz.

Merkez üssü sur ilçesi olan depremin afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığı diyarbakır'ın sur ilçesinde saat. Diyarbakır'da yaşayanlar deprem şoku yaşadı. Yerin 5 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem çevre ilçelerde de hissedildi. Diyarbakır i̇li çevresinde gerçekleşen son depremlerin yerleri büyüklükleri ve haritada nerede olduklarını takip edebilirsiniz. Richter ölçeğine göre, 3.9 büyüklüğündeki deprem, yerin 7 kilometre derinliğinde oldu. 2019 yılını türkiye'de afet yılı olarak görüyorum diyen deprem tahmin uzmanı kadir sütçü'nün türkiye'nin doğusu ile ilgili tahmini. Geçen tüm içerikler için tıklayınız. Diyarbakır'ın kulp ilçesinde korkutan deprem meydana geldi. Afad verilerine göre, saat 11.44'te diyarbakır ergani'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad'ın yaptığı son dakika duyurusuna göre diyarbakır'ın kulp ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem yaşandı. Vatandaşlar diyarbakır'da deprem mi oldu? Diyarbakır'ın kulp ilçesinde deprem meydana geldi. Diyarbakır''da deprem diyarbakır kulp''ta sabah saatlerinde meydana gelen 3.9 büyüklüğündeki deprem paniğe neden oldu.

Diyarbakır'ın merkez sur ilçesinde 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. En son diyarbakır deprem haberleri anında burada. Diyarbakır'ın kulp ilçesinde saat 06.23'de 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Diyarbakır'ın kulp ilçesinde richter ölçeğine göre 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Derinliği ise 10.5 km olarak duyuruldu.

Son dakika | Diyarbakır ve çevre illerde deprem (AFAD ...
Son dakika | Diyarbakır ve çevre illerde deprem (AFAD ... from i.haberglobal.com.tr
Diyarbakır'ın merkez sur ilçesinde 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. En son diyarbakır deprem haberleri anında burada. 11:25 toki̇, 1 milyonuncu konutun anahtarını teslim edecek. + diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Derinliği ise 10.5 km olarak duyuruldu. Diyarbakır deprem haberleri ve son gelişmeleri anbean bu sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığı'nın merkez üssünü sur ilçesi. Vatandaşlar diyarbakır'da deprem mi oldu?

Son dakika diyarbakır deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Afad depremin büyüklüğünü 3.8 olarak açıkladı. Afad'ın yaptığı son dakika duyurusuna göre diyarbakır'ın kulp ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem yaşandı. Diyarbakır'da saat 18.04'te merkez üssü diyarbakır'ın kulp ilçesi olan 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Diyarbakir yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Diyarbakır''da deprem diyarbakır kulp''ta sabah saatlerinde meydana gelen 3.9 büyüklüğündeki deprem paniğe neden oldu. Derinliği ise 10.5 km olarak duyuruldu. 12 ağustos pazartesi 2019 saat: Yerin 7.36 kilometre derinliğinde yaşanan depremde can ve mal kaybı yaşanmadı. Diyarbakır'ın hazro ilçesinde richter ölçeğine göre 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Diyarbakır'ın merkez sur ilçesinde richter ölçeğine göre 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Diyarbakır'ın kulp ilçesinde richter ölçeğine göre 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem araştırma enstitüsü internet sitesinde yer alan bilgiye göre diyarbakır'da deprem oldu! Diyarbakır i̇li çevresinde gerçekleşen son depremlerin yerleri büyüklükleri ve haritada nerede olduklarını takip edebilirsiniz.

Afad'ın açıkladığına göre, saat 11.44'te, merkezi diyarbakır ergani olan 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Diyarbakır'ın hazro ilçesinde richter ölçeğine göre 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Diyarbakir yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Diyarbakır'ın kulp ilçesinde 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Diyarbakır''da deprem diyarbakır kulp''ta sabah saatlerinde meydana gelen 3.9 büyüklüğündeki deprem paniğe neden oldu.

Diyarbakır'da deprem! (son depremler AFAD-Kandilli ...
Diyarbakır'da deprem! (son depremler AFAD-Kandilli ... from imgrosetta.mynet.com.tr
İçişleri bakanlığı afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) verilerine göre diyarbakır'ın kulp ilçesinde. 4.2 büyüklüğündeki depremin merkez üssü lice. Diyarbakır i̇li çevresinde gerçekleşen son depremlerin yerleri büyüklükleri ve haritada nerede olduklarını takip edebilirsiniz. 4.2 büyüklüğündeki depremin merkez üssü lice. Afad'ın yaptığı son dakika duyurusuna göre diyarbakır'ın kulp ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem yaşandı. + diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Diyarbakır'ın kulp ilçesinde richter ölçeğine göre 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Vatandaşlar diyarbakır'da deprem mi oldu?

Diyarbakır'ın merkez sur ilçesinde 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Ile ilgili 3 adet etiketli haber bulunmuştur. Diyarbakır'ın kulp ilçesinde saat 06.23'de 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. + diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ankara'da da saat 08:01'de 3,8. Son dakika diyarbakır deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. İçişleri bakanlığı afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) verilerine göre diyarbakır'ın kulp ilçesinde. İşte, diyarbakır deprem ile ilgili son durum ve güncel haberler! Diyarbakır deprem haberleri ve son gelişmeleri anbean bu sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. 4.2 büyüklüğündeki depremin merkez üssü lice. Deprem araştırma enstitüsü internet sitesinde yer alan bilgiye göre diyarbakır'da deprem oldu! Merkez üssü sur ilçesi olan depremin afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığı diyarbakır'ın sur ilçesinde saat. Afad depremin büyüklüğünü 3.8 olarak açıkladı. Kısa süreli paniğe neden olan depremin büyüklüğü.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code